theatergreop MAX.


Paradiso, stad van de toekomst MAX.XXL 14+


In Paradiso, stad van de toekomst ontmoet je de nieuwe mens in een ideale wereld. Je wandelt door de stad, bezoekt vier utopische huizen, ontworpen door studenten van TU Delft en Design Academy Eindhoven, en maakt kennis met de bewoners: briljante denkers, krachtige vechters en unieke gevoelsspecialisten. Paradiso is een plek waar je je hart kunt openen en waar je je vrij voelt, geliefd, sterk en mooi. Je kunt er je blik verruimen, over je schaduw heen springen en de ultieme schoonheid ervaren. Paradiso, stad van de toekomst is een project op de grens van theater en architectuur, waar ruimte is voor de meest uiteenlopende dromen en fantasieën. Maak een stedentrip naar het paradijs en word een nieuwe mens!

Tournee: 10 juni 2006 - 13 augustus 2006

De persquotes
"Twee uur lang bieden de acteurs van Theatergroep Max. het publiek een enkele reis naar de wondere wereld die geluk heet. Daar (...) voel je je even volmaakt gelukkig, veilig en warm. Wat wil een mens nog meer." (Telegraaf)

"Een theaterstuk waarin je je even opgenomen voelt in een andere wereld, met andere geuren en andere smaken. En waar je met een heel vrolijk gevoel weer uitstapt" (AD HC).

"Paradiso, stad van de toekomst is een geweldige tocht, die op iedere school, maar ook op ieder kantoor zou moeten langskomen. Een 'cursus loslaten' voor alle leeftijden" (NRC)

Makers
Regie en tekst: Moniek Merkx
Spel: Suzan Boogaerdt, Yahya Gaier, René Geerlings, Susan Gritzman, Marie Groothof, Kimmy Ligtvoet, Bianca van der Schoot, Sarah Vanhee, Art-Jan de Vries 
Ontwerp huizen: Juriaan Calis, Maarten Copper, Anne Geenen, Benjamin Groothuyse, Mariska Hamelink, Drazen Krickovic, Pascal Leboucq, Arthur de Mul, Jules Schoonman, Alexandra Sonnemans, Magnus Svensson, Derk Thijs, Luuk Verheul
Licht en ontwerp plein: Gé Wegman
Kostuums: Marike Kamphuis
Muziek: Joop van Brakel
M.m.v. vele vrijwilligers en een speciaal Max.koor o.l.v. Herbert de Jonge

Première 10 juni 2006
Paradiso, stad van de toekomst MAX.XXL 14+Paradiso, stad van de toekomst MAX.XXL 14+